Mám koupenou normální českou krabicovou verzi Mafie II. Rád bych si hru po několikáté zahrál s originálním anglickým dabingem. Řešením by bylo sehnat někde složku "sds_en" a dát jí do složky "pc" místo složky "sds_cz". Problém je v tom, že nemám kde stáhnout tu složku "sds_en" ... našel jsem jen němčinu, francouzštinu, španělštinu, ale angličtina nikde... Nevíte o něčem? Neuploadli byste to někdo prosím někam? ... ti, kteří si hru stahovali, a pak si tam dávali češtinu určitě tu složku "sds_en" mají... Děkuju moc
Naposledy upravil Vojta dne 13 črc 2011, 18:03, celkově upraveno 1
Jo, jo... to je mi jasný, už mi to funguje :-) ... Šlo jen o to, že mě nenapadlo se kouknout do nastavení ve Steamu... v nastavení v Mafii jsem "jazyk" nenašel, tak jsem si myslel, že s tou svojí českou verzí tam prostě angličtinu nedám... Na nastavení ve Steamu jsem uplně zapomněl, takže jsem to chtěl zkusit řešit takhle radikálně... Každopádně díky... :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků