Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
v nejnovejsim score (182 nebo tak) tak na nejocekavanejsich hrach roku 2009 neni mafie2 na prvním miste az na druhem na prvnim je nejaky pitomy Diabolo3 zejtra vychazi novy
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
:lol: No tak si nemusel odepisovat vůbec on to neříkal přímo tobě
aha, tak ok no lidi a může se to z tohö časopisu oskenovat? není to nějaký porušování?
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
ja si obcas koupim ale ted me nastvali ze nebyla m2 na prvnim miste nej ocekavanejsich her 09 proste na presdrzku
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
Já to kupuji příležitostně a rači LEVEL než Score. A Scoráci mě dost nas*ali jak teď někdy měli na hlavní stránce cosi z recenzí Godfathera II a na konci měli napsaný "...že by lepší než mafia 2?" Já jak sem to vyděl tak sem měl chuť ten časopis roztrhnout a nebo tam napsat "tak to je pěkná pi*ovina" to mě fak dostalo. A hned mám další důvod proč LEVEL jo (kvůli tomu skvělímu č. 164 o kterým je tady tohle téma) a Score ne.
A ty scany + rozhovor s Danem Vávrou doporučuju přečíst/shlédnout jelikož je tam asi nejvíc kvalitního infa (o mafii II) co se kdy vůbec objevilo (pohromadě). LEVEL je prostě nejlepší A né nějaký (podělaný) Score co píše že by mohl být Godfather II lepší než mafia II !
Já to kupuji příležitostně a rači LEVEL než Score. A Scoráci mě dost nas*ali jak teď někdy měli na hlavní stránce cosi z recenzí Godfathera II a na konci měli napsaný "...že by lepší než mafia 2?" Já jak sem to vyděl tak sem měl chuť ten časopis roztrhnout a nebo tam napsat "tak to je pěkná pi*ovina" to mě fak dostalo. A hned mám další důvod proč LEVEL jo (kvůli tomu skvělímu č. 164 o kterým je tady tohle téma) a Score ne.
A ty scany + rozhovor s Danem vávrou doporučuju přečíst/shlédnout jelikož je tam asi nejvíc kvalitního infa (o mafii II) co se kdy vůbec objevilo (pohromadě). LEVEL je prostě nejlepší A né nějaký (podělaný) Score co píše že by mohl být Godfather II lepší než mafia II !
Naprosto, těch 8 stran z levelu jsem si nedávno přečetl znova... Když už si vybrat tak asi vážně taky Level... No uvidíme co nás v budoucnu čeká o Mafii II v těchto magazínech...
Ještě link na ten rozhovor..celkem HQ, dal sem to na fb jelikož jsem to nechtěl dělit na půlku, youtube bere max. 10 min...
To je pravda, že šlo hodě dolů, ale pořád ho preferuji více než Level! Score jsem si kupoval, ale jak šlo dolů tak už o něj (bohužel-bohudík) ani neškrtnu.
No já svýho času dost kupoval Game Star... občas Level (jenom když tam bylo něco zajímavýho) a Score jsem si koupil snad jen jednou nebo dvakrát. Teď si koupim 1-2x do roka Level, když to za něco stojí. Jinak TG 4EVER.
Jo Game Star je taky dobrej časopis, ale nikdy jsem si ho nekupoval. Jak jsem říkal hodně jsem zkupoval Score. Level jsem si koupil jenom tak 2-3x, ale jenom kvůli něčemu zajímavýmu.
Teď určitě ne, je tu nějaká nepsaná dohoda, který se bude držet každej solidní web i tohle fórum. Ale úniku scanů na net stejně nezabráníme, myslim, že je najdeš určitě jinde...
Hm.. To se mi nelíbí. Exkluzivitu na tenhle screen mělo mít jen 5 webů. I když podporuji to, že se má screen dostat k co nejširšímu okruhu veřejnosti, nelíbí se mi, že autor novinky zdrojem neodkazuje na některý z webů majících exkluzivitu (je mi v podstatě jedno na jaký).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 44 návštevníků