Zdravím, dohrál jsem mafii nespočetněkrát, ale jen jednou asi tak před 2mi lety se mi stala taková podivná věc (snad v žádném fóru se o ni nepíše), tuším že to bylo přibližně v 1. třetině hry(nevím přesně je to už fakt dávno) jsem se po misi vracel s autem do salieriho baru a pár metru před salieriho barem se mi objevil symbol policejní pistole jen tak z ničeho nic(TROŠKU MĚ TO NASRALO BO JSEM UŽ CHTĚL JÍT DO BARU) to by nebylo zas tak divné, ale asi po dvou sekundách přesně před zajížďkou do té uličky k salieriho baru (tam jak jsou schody ) se ozvalo FÓR a znak okamžitě zmizel nestalo se to už někdy někomu??? jsem z toho jelen rozbalil jsem zvuky z mafie většinu jsem si poslechl ale nikde nic MAFIA JE HRA PLNÁ ZÁHAD A ŘEKL BYCH ŽE JEŠTĚ ZBÝVÁ JICH PÁR OBĚVIT, help mee rád bzch na to přišel
Tak s tímto jsem se teda ještě nesetkal... Ale ten symbol se nemohl objevit z ničeho nic - buď si přejel nějakého poldu (a ani si o tom nevěděl) a viděl to jinší. A to "FÓR" řekl jako nějakej hlas v té hře?
Prvy krat o tom pocujem a ak mam byt uprimny tak tomu ani trochu neverim.
Taky tomu jaksi nevěřím. Kdyby to byl Easter Egg, tak se to nestane jednou, ale vícekrát. A popravdě takovej EE by byl dost ujetej... Je to hovadina. Kdybys měl aspoň video, to by byla jiná...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků