Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - 6. Března , Červenec - Online Sniper: Ghost Warrior 2 - 16. Března Sherlock Holmes: The Testament of Sherlock - XX Březen Max Payne 3 - Březen Brothers in Arms: Furious 4 - Březen Hitman: Absolution - Duben Sniper Elite V2 - Červen Arma 3 - Červen Metro: Last Light - Červen Grand Theft Auto V - Červen Transformers Universe - Červenec Tomb Raider - Listopad
A sem můžete napsat na co se z těch her těšíte já nejvíc na Max Payne 3 , GTA V a Brothers in Arms
_________________ I kill for my country. I kill for my family. I kill anybody that got in my way! But this one this ones for me! Nejlepší scénka Vito Scaletta ♥
Nejvíc se těším na GTA V a Max Payne 3. GTA jsem hrál všechny až na Advance, avšak Maxe Payny jsem nehrál, ale na trojku se docela těším. Kde jsi přišel na to, že GTA V bude v červnu?
_________________ I kill for my country. I kill for my family. I kill anybody that got in my way! But this one this ones for me! Nejlepší scénka Vito Scaletta ♥
Jo a eště jsem zapomněl na : Postal 3 : Březen Prototype 2 : 24.Dubna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník