Zdar,chcel by som sa vás opítať či neviete prečo mi nejdu Modely aut atď skušal som tam dať Tuning_mod by GOLOD55 a nefunguje to.Kamoš hovorí že mám divnu mafiu pretože tam mám len súbory : A1.dta až po A7.dta a zložku savegamees a taky spustecí ikona atď.Jestli víte poradiť pls pište.Dík predem
Tak to je jasne pretoze nemas komplet hru. Kedze warez je "verboten" (tipujem ze je to tak) takze si kup original hru a mas vystarane.
Potom ti uz staci stiahnut mafiadtaxtractor rozbalit aspon jednu polozku aby sa ti odblokovalo rwdata zavriet to a je to a potom treba dat pozor aby jednotlive modely textury levely boli tam kde patria ale to uz asi vies.
Dík,požičal som si od kamoša originál Mafiu.Keď do nej dám MafiaDataXtractor tak mi nehce vytvoriť súbor rw_data.bak tak som si ho stiahol a dal ho tam.Ale ked chcem niečo vyextrahovať tak to nejde jediný súbor ktorý ide vyextrahovať je : ab.dta .A stále vobec nič nefunguje .Dokonca čo som kukal návody skoro všetci píšu že keď ty MafiaDataXtractor vytvorí súbor rw_data.bak tak nieje potrebné extrahovať nič iba do zložky s hrou hodiť ten model auta alebo mod.Skúšal som to tak ako si napísal vyextrahovať aspoň jednu položku nech odblokuje rw_data.Tak som to urobil vyextrahoval som ab.dta a hodil tam mod stale nefunguje. Nemože to biť OS? lebo mám Windows 7 Ultimate
Dávam sem obrázok,zložky s hrou.Je tam len vyextrahovaná 1 položka čiže sounds ostatné ANIMS,MAPS,MISSIONS,MODELS sú Tuning_mod BY GOLOD55
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků