Registrován: 20 úno 2009, 22:54 Příspěvky: 189 Bydliště: Praha 10
Co na tuto hru říkáte, podlemě se M2 nemůže vyrovnat (z dostupných medii o M2). Máte jí? Já ne, ale pařil jsem to asi 20 min na PS3 a de to, dobrý jsou realný situace při nabourání auta. Tak co vy na to?
jo ja sem ji stahl hned ten den co se objevila na netu a začal sem pařit, první dojem byl špatnej, řikal sem si že SA bylo lepší ale nakonec sem se do toho dostal a začalo mě to bavit, škoda že tam chybí plno věcí ktery byly v předchozich dílech ale zase to má nějaky novy prvky.. zatím mám dohráno 70% tak mám ještě co dělat ..
Nevím jestli střílíš holubi, dělásš policejní mise... protože já měl hlavní příběhovou linii v 64%.
Jinak celkem samí co paci182 ze začátku sem byl zklamanej a to hlavně kvůli těm různým prvkům co tam ze SA nejsou.A moc se mi nelíbí jak Niko utíká (tak nepřirozeně. Prostě je takovej narovnanej a nevím co. A navíc nemůže sprintova) a je občas těšký utíkat a trefit se na nějaký uzkí schody nebo tak. Prostě obládání běhu a chůze je takoví divný. Ale zase je celkem dobrá grafika (dost mi ale vadí že tam není antialiasing) a líbí se mi tam systém přejíždění lidí
GTA bych si strašně rád zahrál,ale s mým internetem to prostě nemám šanci stáhnout,budu muset počkat,než to stáhne ňákej známej,ale do toho se nikomu nechce :-/ Nj,to je ta "úžasná pc konverze" na 2DVD :/
Nevím jestli střílíš holubi, dělásš policejní mise... protože já měl hlavní příběhovou linii v 64%.
Jinak celkem samí co paci182 ze začátku sem byl zklamanej a to hlavně kvůli těm různým prvkům co tam ze SA nejsou.A moc se mi nelíbí jak Niko utíká (tak nepřirozeně. Prostě je takovej narovnanej a nevím co. A navíc nemůže sprintova) a je občas těšký utíkat a trefit se na nějaký uzkí schody nebo tak. Prostě obládání běhu a chůze je takoví divný. Ale zase je celkem dobrá grafika (dost mi ale vadí že tam není antialiasing) a líbí se mi tam systém přejíždění lidí
jo ale tak na všechno si jde zvyknout a pak už je to fph.. ne nevim dělal sem pár věci bokem jako závody a prodávání aut jinak sem už skoro u konce ( ted' byla svatba )
ještě dobrej prvek je rozhodování co udělaš, vyskytne se tam hodněkrát, aspon 5x .. bohužel sem savoval furt na jednu pozici a jedno rozhodnutí sem udělal poněkud špatně a už nešlo vrátit tak mě to naštvalo ale ty další sem si dlouho rozmýšlel
ještě dobrej prvek je rozhodování co udělaš, vyskytne se tam hodněkrát, aspon 5x .. bohužel sem savoval furt na jednu pozici a jedno rozhodnutí sem udělal poněkud špatně a už nešlo vrátit tak mě to naštvalo ale ty další sem si dlouho rozmýšlel
Má rozhodování vliv během příběhu,nebo až na konci?
Má rozhodování vliv během příběhu,nebo až na konci?
...jinak sem už skoro u konce ( ted' byla svatba )...
Jo tak to je předposlední mise.
A k tomu rozhodování ale moc to příběh neovlivní (chci říct že se to neprojeví na ostatních misích, kromě té poslední) takže je to tam celkem k ničemu. No ale zlepšuje to dojem a je to lepší než by prostě Niko někoho zabil a já pak byl naštvanej že ten byl lepší než ten.
...jinak sem už skoro u konce ( ted' byla svatba )...
Jo tak to je předposlední mise.
A k tomu rozhodování ale moc to příběh neovlivní (chci říct že se to neprojeví na ostatních misích, kromě té poslední) takže je to tam celkem k ničemu. No ale zlepšuje to dojem a je to lepší než by prostě Niko někoho zabil a já pak byl naštvanej že ten byl lepší než ten.
no některej ti muže během hry nabidnout určity služby a ten druhej ne kadyž zabiješ toho prvniho tak seš bez nich..
no některej ti muže během hry nabidnout určity služby a ten druhej ne kadyž zabiješ toho prvniho tak seš bez nich..
a ještě to ovlivnuje telefonaty a další dialogy
Jo to jo třeba že od Dwaina dostaneš byt a bodyguardy a od Playboye X nevím co. Ale v hlavním příběhu ti to nic neovlivní. Myslím tím že by třeba poslední mise záležela hodně na tom jak si se rozhodl dříve (jako v Zaklínačovi). U té předposlední mise to tak sice je že jak se rozhodneš jestli zabiješ nebo nezabiješ Dimitriho. Odvíjí se z toho svatba a pak tá poslední mise. Ale jinak když se v průběhu hry rozhodneš že zabiješ třeba Dwaina tak to není že by si např. za tři mise poznal rozdíl než kdyby si zabil Playboye. No ale asi by to tak nemohlo být jelikož by to zabíralo ještě o dost víc a hra by byla nedodělaná eště víc jelikož se mi zdá že oni to nechtěli odkládat tak to vydali nedooptimalizovaný (což se u mafie II nestane protože už jí odkládaj dost dlouho na to aby jí vydali nedodělanou)
Hodně dobré. Cítím to jako snahu udělat z GTA nějakou serióznější věc a počínaje IV započat novou éru série. Bohužel konverze jako taková se moc nepovedla (HW nároky, spousta obstrukcí při instalaci), ale většina realistických prvků tomuto dílu nesmírně pomohla (živé město, mobil, přestřelky), některé ale zase nejsou dotažené, popř. přetažené (Nikův pohyb, řízení vozidel).
Dělám poslední misi (s LJ), nastoupím na člun, chytnu se vrtulníku a až do něj nasednu, za pár vteřin je Dimitrij pryč kvůli debilně postavené kameře a mé neznalosti pořádně ovládat vrtulník. Nějaké tipy?
...kvůli debilně postavené kameře a mé neznalosti pořádně ovládat vrtulník. Nějaké tipy?
No kamera u vrtulníku se ovládá stlačením pravýho tlačítka. Stlačíš ho hejbeš kamerou (jak u auta) a jak ho pustíš tak se ti ten pohled zase ustálí (a myslím že se to dá aji když zmáčkneš TABulátor, shift nebo nějakou klávesu poblíž). A samotný ovládání se musíš naučit na to ti asi žádnej tip nepomůže.
Podla mna je to super hra niko ako uteka dole schodmi je paradny aj auta sa o moc zlepsili oproti predoslim seriam ovladanie aj rozbijanie auta. A ked mafia bude realistickejsia ako GTA IV tak jej zatlieskam edit: hram to na plnych detailoch aj grafika je v pohode
Podla mna je to super hra niko ako uteka dole schodmi je paradny aj auta sa o moc zlepsili oproti predoslim seriam ovladanie aj rozbijanie auta. A ked mafia bude realistickejsia ako GTA IV tak jej zatlieskam
No tak to aby sis chystal dlouhej a pořádnej potlesk Protože mafia II bude minimálně 3x reálnější jak GTA IV. A to jak Niko utíká ze schodů ještě tolik nepřidává reálnosti. Třeba mi tam příde dost nereálný když do někoho střílíte tak se občas kroutí doslova jak žížala A jak ho zastřelím tak se někdy tak divně poskládá až se tomu musím zasmát Nebo nejlepší je že když někoho pořádně rozstřílím tak se po nějaké době převalí na druhou stranu, to asi protože ho s toho ležení začne bolet pr*el nebo co Jako GTA IV je oproti starším dílům o dost reálnějsí ale občas je to hrůza k zasmátí. Ale třeba se mi zdálo reálnější jak CJ v SA sprintoval. Sice Niko ani nesprintuje ale utíká tak trochu divně (takovej moc narovnanej nebo co) aji se mi zdá trochu divný jak plave prsa, myslím to jak přitom kope nohama. To je jako by v té vodě plavala žaba nebo co
Nějak tak, že. Pro mě je to slovo brutální slabé. no jo, co bych chtěl na jednojádrovém počítači. Bojim se, že nerozjedu ani Mafiu II.
1jádrový procesor?Bojíš se? To zní,jako kdybys snad doufal,že to rozjedeš. Cca 90% her s průměrnou grafikou vyžadují dneska 2jádro,natož pak M2 za 3/4roku s tak nádherým vizuálním zpracováním. Musíš upgradovat nebo novej stroj/konzole :-(
_________________ Pěkně teplý jméno.
Naposledy upravil Sady dne 10 bře 2009, 21:21, celkově upraveno 1
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník