Předmět příspěvku: Re: Co nechcete aby bylo v mafii II
Napsal: 24 úno 2009, 21:59
Sgarrista
Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
spameri :_D
JohnZ edited:Tapeťáky neberem.
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
u GTA není zase tak složita spiš jako zdlouhavá.. měl sem to nainstalovany hned a další stejnej čas zabralo to zprovoznit.. ale pak to už špapalo v pohodě.. jo jsou tam 2 registrace.. 1 je social club a to je ta pro ty co mají origoš a druha ta na windows live a ta je pro ty co maji origoš i cracklou verzi a je kvuli savům
jinak podle toho co sem zatim četl se to hondě podoba GTA a to sem moc nechtěl :/ jako např kupování oblečení ktery se bude skladovat v baraku, nákup nemovistostí kde mužeš savovat apod. ale bude to určitě všechno originalní mafiansky
Napsal: 25 úno 2009, 19:10
Sgarrista
paci182 píše:
jinak podle toho co sem zatim četl se to hondě podoba GTA a to sem moc nechtěl :/ jako např kupování oblečení ktery se bude skladovat v baraku, nákup nemovistostí kde mužeš savovat apod. ale bude to určitě všechno originalní mafiansky
jj to je hodně smutný, nejvíc mě mrzí, že už nebude jízda a že úkoly se budou zadávat jako v gta, jako fakt si myslim, že si tim hodně nas*ali do kalhot
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Napsal: 26 úno 2009, 20:59
Veterán
Registrován: 19 úno 2009, 23:29 Příspěvky: 123 Bydliště: Hradec Králové
Mark píše:
paci182 píše:
jj to je hodně smutný, nejvíc mě mrzí, že už nebude jízda a že úkoly se budou zadávat jako v gta, jako fakt si myslim, že si tim hodně nas*ali do kalhot
Já myslím, že v Mafii II tenhle bezesporu vynikající koncept dotažen k dokonalosti...
_________________ "Jenom dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale u vesmíru to není tak jisté" Albert Einstein
24.12.07 - 24.12.08 - Jsem tu rok! 24.12.07 - 24.12.09 - A návdavkem další rok!
Napsal: 26 úno 2009, 22:26
Sgarrista
Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
KouKyS píše:
nechci, aby byly v Mafii jakékoliv chyby a bugy xP
to nechce nikdo ale nejaky budou nic neni dokonali teda krom me hlavne nejka EEcka by to chtelo ale ty tam budou 100% v M1 byli good lepsi nez ty trapny v GTA4
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
Napsal: 27 úno 2009, 18:28
Zelenáč
chyby ktore by mi pomahali chcem na 100% aspon 2 v kazdej misii a chcem taktiez aby sa napr. striedala zima a tak ale nechcem mafianov po meste a ked tam uz budu nech nemaju vsetci rovnake ksichty
Napsal: 27 úno 2009, 19:06
Sgarrista
nekde bylo ze je ani nemusis poznat od normalnich lidi
Napsal: 05 bře 2009, 09:04
Sgarrista
Sullivan píše:
Ja nechcem aby Mafia 2 vysla bez ceskeho dabingu. To by som si tu hru nekupil. Iba stiahol.
Proč takovéhle unáhlení? EN či CS vždyť je to jedno. Pořád si ji koupim i kdyby stála milion! Kdybych to bral jen kvůli českýmu dabingu tak nejsem skalní fanda a vůbec bych tady nepsal!
Ja nechcem aby Mafia 2 vysla bez ceskeho dabingu. To by som si tu hru nekupil. Iba stiahol.
Proč takovéhle unáhlení? EN či CS vždyť je to jedno. Pořád si ji koupim i kdyby stála milion! Kdybych to bral jen kvůli českýmu dabingu tak nejsem skalní fanda a vůbec bych tady nepsal!
No jo zase kdybyste všichni nepřahaněly že si ji koupite za každou cenu
jinak ten dabing by byl fakt super ptz by to mělo takovou tu nezaměnitelnou atmosféru
Napsal: 08 bře 2009, 12:08
Picciotto
Registrován: 22 úno 2009, 01:09 Příspěvky: 62 Bydliště: Bratislava
Aha, zabudol som (aj ked to uz potvrdili, ale keby si to nahodou rozmysleli) aby tam nebol starodavny sposob zivotov, ako dali do GTA IV, nech je to ako v kazdej modernej hre -> pomale samodoplnenie hned po zraneni. A ziadny blby pasik zivota co si treba nejak manualne doplnovat.
Napsal: 08 bře 2009, 18:05
Sgarrista
paci182 píše:
K!dd píše:
Sullivan píše:
No jo zase kdybyste všichni nepřahaněly že si ji koupite za každou cenu
jinak ten dabing by byl fakt super ptz by to mělo takovou tu nezaměnitelnou atmosféru
Napsal: 10 bře 2009, 11:36
Moderátor
No, co se tyce EEcek, tak bych se o ne nebal. Developeri nam skvele ukazali, ze na ne mysli, uz v trailerech. Vemte si jenom kostel z druhyho traileru a pak si hodne do googlu Cerveny kostel Brno... To asi nebude nahoda BTW: Meli jste me videt, kdyz jsem nejak dva dny po uvolneni traileru okolo toho kostela prochazel... Stal jsem tam, cumel na nej a rikam si: "Ja te uz nekde videl..."
_________________ Překážky jsou ony obávané věci, které spatříme, odvrátíme-li pohled od našeho cíle. Ponížen můžeš být jen, když se necháš ponížit.
Napsal: 10 bře 2009, 15:26
Veterán
Mr Crazy píše:
No, co se tyce EEcek, tak bych se o ne nebal. Developeri nam skvele ukazali, ze na ne mysli, uz v trailerech. Vemte si jenom kostel z druhyho traileru a pak si hodne do googlu Cerveny kostel Brno... To asi nebude nahoda BTW: Meli jste me videt, kdyz jsem nejak dva dny po uvolneni traileru okolo toho kostela prochazel... Stal jsem tam, cumel na nej a rikam si: "Ja te uz nekde videl..."
Mě teda víc dostal svítící nápis Illusion na jednom domu,když naše čtyřka odjíždí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků