Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
1964-19. srpna byla vypuštěna první stacionární družice Syncom 3 určená ke komunikačním účelům.
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
1963 - Joe Valachi ve svém svědectví před americkým kongresem popsal strukturu mafie (jinak celkově tenhle rok bylo celkem dost světoznámích událostí. Např. zvolen Pavel VI. papežem, první žena ve vesmíru, Založena rakouská zbrojovka GLOCK... ale když je tamto o mafii )
Edit - Odstraněna citace na Cartmenův teď už smazaný nesmyslný post. - papa.cassanova
Stejně se mi zdá tohle téma celkem zbytečný jelikož to 80% lidí (já taky ) kopíruje ze seznamu (popř. wikipedie) a nedá si s tým práci to někde hledat v enciklopediích, učebnice dějepisu... Takže tohle téma je takovej jeden velkej spam (a to sem občas píšu a stěžuju si že mám hodně příspěvků )
1961 - první člověk ve vesmíru Jurij Alexejevič Gagarin
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
1955 - narozen Rowan Atkinson, zemřel Albert Einstein
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
1953 29. května – Nejvyšší hora světa Mount Everest zdolána. Novozélandský horolezec Edmund Hillary s nepálským nosičem (šerpou) Tensingem Norgayem vystoupili až na samotný vrchol hory měřící 8840 metrů.
1950 - 23. ledena se narodil Richard Dean Anderson, americký herec, který se proslavil jako MacGyver a později jako Jack O'Neill v seriálu Stargate SG-1.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků