Takže už jsem vyřešil problém s tlačítky. Toho loga se nelekejte, je jen provizorní a narychlo splácaný... a hlavně co byste čekali, že vyplodim ve tři ráno? Tak vám všem dobrou noc a rovnou dobrý ráno.
Takže už jsem vyřešil problém s tlačítky. Toho loga se nelekejte, je jen provizorní a narychlo splácaný... a hlavně co byste čekali, že vyplodim ve tři ráno? Tak vám všem dobrou noc a rovnou dobrý ráno.
jj teď už to má formu Jen škoda, že tu není seznam členů...
Vyzerá to dobre, no treba to ešte doladiť, a ešte by som navrhol, že ak sa klikne na logo, nech sa zobrazí index stránky, bol som nato zvyknutý, ale myslím že to by nemal byť problém
Jak psal MiG chybí mi tady to že můžu kliknout na logo a hned su na obsahu fóra ale to je jen otázka pohodlí Ale jak psal Papa chybí mi tu seznam členů a to hodně
Jak psal MiG chybí mi tady to že můžu kliknout na logo a hned su na obsahu fóra ale to je jen otázka pohodlí Ale jak psal Papa chybí mi tu seznam členů a to hodně
Tak seznam členů a odkaz na logu jsou funkční. Spokojenost?
na to, če se bude design ještě upravovat (nebo jenom záhlaví?) je to super
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
na to, če se bude design ještě upravovat (nebo jenom záhlaví?) je to super
Já bych design neupravoval. Jen nějaké ty znaky co jsou blbě ořezané a samozřejmě header ( ale jak je to tam napsaný- temporary logo. Takže se určitě dočkáme
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků