neviem co som cakal, hadam na tom oficialnom videu toho bude viac aspon suboj z blizka s vitom. Inak sa mi pacilo jak rozstrelil tu stenu zo sklobetonu. Ovladanie aut to uvidim ked to budem mat doma.
Registrován: 28 úno 2009, 19:23 Příspěvky: 32 Bydliště: Banská Bystrica Věk: 22
Som maximalne spokojny. Pacilo sa mi ako Joe vyhodil jedneho chlapika z okna a pritom to nebola animacia. Superrr. Super mesto, zive prostredie, zvuky, zabery...
Som maximalne spokojny. Pacilo sa mi ako Joe vyhodil jedneho chlapika z okna a pritom to nebola animacia. Superrr. Super mesto, zive prostredie, zvuky, zabery...
Jisto jistě se jednalo o skript
Je to dost pravdepodobne ale nemozes to vediet na 100%
Jisto jistě se jednalo o skript
Nevim to na 100%,ale rovnou na 1000 Uplne stejna situace se prece stala i v tom trochu odlisnym videu s lepsi kvalitou,odlisnym hranim,hudbou a zvuky primo ze hry Takze je to naprosto jisty.
Nevim to na 100%,ale rovnou na 1000 Uplne stejna situace se prece stala i v tom trochu odlisnym videu s lepsi kvalitou,odlisnym hranim,hudbou a zvuky primo ze hry Takze je to naprosto jisty.
Hej ja som to pisal ked som videl este len prve video
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 55 návštevníků