Předmět příspěvku: Priznejte se! Ruzne podvudky ve hre?
Napsal: 11 bře 2009, 11:42
Moderátor
Tak, priznejte barvu! Jak to mate vy s obcasnym podvadenim ve hre? Ja se priznam, ze ted, kdyz ji hraju uz vic nez po 20x, tak si zkracuju misi v motelu strilenim do okna a taky misi Fairplay nasi starou, znamou zkratkou Jinak ale zadny trainery ani nic takovyho nepouzivam. A vy?
_________________ Překážky jsou ony obávané věci, které spatříme, odvrátíme-li pohled od našeho cíle. Ponížen můžeš být jen, když se necháš ponížit.
jo jsem na tom podobně jako ty nikdy bych žadnej cheat nebo trainer nepoužil, v te době kdy sem to hrál poprve to stejně ještě nebylo, je zajimavy že na ten cheat se přišlo tak pozdě
Předmět příspěvku: Re: Priznejte se! Ruzne podvudky ve hre?
Napsal: 11 bře 2009, 19:44
Sgarrista
Registrován: 20 úno 2009, 22:54 Příspěvky: 189 Bydliště: Praha 10
Ja pouzi vam taky to v ty misi Fairplay, pres okno, ale jen kdyz hraju celou mafku znova, kdyz hraju samotnou misi tak ne, si to chci uzit. Nebo v pristavu, si dojedu az ke skladu kdyz chci zabit bratra Morella. A v misi Smrt umeni, si vzdi pockam az se Sam otoci a pak do nejvihazim zasobnik z Thompsona, atd.
Napsal: 12 bře 2009, 15:56
Zelenáč
zdravím vás, jsem tak trochu začátečník, poraďte mi : Když hraji FAIRPLAY -závod a chci použít zkratku - checkpoint- barikády- zmáčknutí 0 atd... tak je tam problém . Objedu barikádu, jedu a najednou zničeho nic auto narazí na neviditelnou stěnu, když zmáčknu nulu, tak mě to neposune před cíl, ale zpátky před tu barikádu
Napsal: 12 bře 2009, 18:33
Contabile
váca píše:
zdravím vás, jsem tak trochu začátečník, poraďte mi : Když hraji FAIRPLAY -závod a chci použít zkratku - checkpoint- barikády- zmáčknutí 0 atd... tak je tam problém . Objedu barikádu, jedu a najednou zničeho nic auto narazí na neviditelnou stěnu, když zmáčknu nulu, tak mě to neposune před cíl, ale zpátky před tu barikádu
Tak to je kvůli verzi 1.2 Buď si budeš muset stáhnout version changer na 1.0 nebo to udělat. Ale zase v té verzi 1.2 sou ty závody daleko jednoduší (pokud nejezdíš moc zbrkle. Stačí jezdit celkem pomalu a stejně budeš první).
Napsal: 12 bře 2009, 19:27
Sgarrista
Registrován: 20 úno 2009, 22:54 Příspěvky: 189 Bydliště: Praha 10
NaDr píše:
Ja pouzi vam taky to v ty misi Fairplay, pres okno, ale jen kdyz hraju celou mafku znova, kdyz hraju samotnou misi tak ne, si to chci uzit. Nebo v pristavu, si dojedu az ke skladu kdyz chci zabit bratra Morella. A v misi Smrt umeni, si vzdi pockam az se Sam otoci a pak do nejvihazim zasobnik z Thompsona, atd.
No, takovej detail, jak mile se obejevis v Galerii a uz tam je jenom Sam, stoupni si tak aby na tebe nevidel, za zed a ani Tom nesmi na nej videt, ale ty jo protoze mas vetsi rozhled jak Tom, asi tak 3 sekundy tam bude sam stat nehybne, potom se otoci, a ty ho uvidis z profilu a asi 1 sekundu na to se otoci zadi k tobe, v tu chvili musis mit plnej zasobnik a vybehnout z Tomem aby na nej mohl strilet, Sam te neuvidi a nebude moc strilet a ty do nej vyhazi zasobnik, jakmile se ale zacne otacet bez za zed a pockej nez se zaso otoci zadi a zopakuj to, tak to delej nez ho zabijes, kdyz budes sikovnej zabijes ho na poprvi, ale vetsinou az na podruhy nebo na potreti, teda nezabijes, donitis ho aby utekl a pak ho sejmes u toho rohu, jak na tebe vybehne, pak bude zaverecny video.
Napsal: 12 bře 2009, 20:09
Sgarrista
no ja osobne som nikdy ziadny cheat nepouzil. Nemam to rad a nerobim to ani v inych hrach radsej sa trochu potrapim alebo ked sa to fakt neda tak sa radsej vykaslem na celu hru
Napsal: 13 bře 2009, 21:39
Sgarrista
Já taky používám tu ve fairplay. A ještě používám tu v Galerii, když zaběhnete za 2 rohy galerky, tak tam Sam prostě stojí a čučí z toho patra. Stačí do něj vyprázdnit zásobník.....
Napsal: 08 kvě 2009, 12:04
Zelenáč
NaDr píše:
Jáky, krefjeyvot?
tenhle jedinej sem párkrát použil, jiank ani ten trik ve fairplay nevzpomínám si že bych někdy potřebova, nevím mě ty závody nepřišli tak moc těžký, kamoš se s tím dělal dva dny, pak mě moc moc prosil, abych mu to šel udělat potom mi zato koupil 1 kindervajíčko
Napsal: 13 kvě 2009, 20:19
Caporegime
Podvůdky? Spíš můj nově objevený trik - viz. ZÁHADY A NEUVĚŘITELNÉ KOUSKY - MISE 17-03-STARÁ VĚZNICE. Tady to už znovu rozepisovat nebudu a ani to sem nebudu kopírovat, když už sem si založil na tuto "věc" topic.
Napsal: 13 kvě 2009, 20:26
Caporegime
Copeland píše:
váca píše:
Tak to je kvůli verzi 1.2 Buď si budeš muset stáhnout version changer na 1.0 nebo to udělat. Ale zase v té verzi 1.2 sou ty závody daleko jednoduší (pokud nejezdíš moc zbrkle. Stačí jezdit celkem pomalu a stejně budeš první).
Nemusíš stahovat žádnej version changer - stačí prostě po naražení na neviditelnou stěnu zmáčknout 0 (defaultně) a ono tě to hodí doprostřed té cesty, pak šipku dopředu -> namáčknout se co nejvíce do té "stěny". Pak znovu a ještě myslím že 1x / 2x to tahle zopakuj a ono tě to pak protáhne dalo by se říct tou stěnou. Pak můžeš pokračovat v závodě.
Nemusíš stahovat žádnej version changer - stačí prostě po naražení na neviditelnou stěnu zmáčknout 0 (defaultně) a ono tě to hodí doprostřed té cesty, pak šipku dopředu -> namáčknout se co nejvíce do té "stěny". Pak znovu a ještě myslím že 1x / 2x to tahle zopakuj a ono tě to pak protáhne dalo by se říct tou stěnou. Pak můžeš pokračovat v závodě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků