Já mám jen jedničku (zrovna nedávno sem jí sehnal) a to na PC ale musím říct že je tada dost povedená. Hrát od dítěte a postupně se vyjíjet podle toho jakou máte povahu, oženit se, objetovat vesničana... Navíc takový detaily jako nasadit si hlavu od slepice, pobýhat po dvorku a kokrhat vyrábět si na sebe svá tetování (klidně i s logem Mafie II ), vlající vlasy (sice nejsou interaktivní např. podle větru... ale ani v nynější době se tohle u plno her nevidí)... Musím teda říct že v době kdy vyšla to musela být pořádná pařba.
S ostatníma sem se v praxi nesetkal ale podle kámoše, recenzí, trailerů a screenů je dvojka asi taky hodně dobrá a mít x360 tak se na trojku hrozně těším.
Registrován: 19 úno 2009, 23:29 Příspěvky: 123 Bydliště: Hradec Králové
Jedničku jsem nehrál ... :-) Musím napravit! Mě se na Fable 2 líbí hlavně ta možnost rozhodnutí se. Co mi skoro, až vyráží dech, tak to jak dalekosáhlý vliv vaše rozhodnutí na okolní svět mají ... :-)
_________________ "Jenom dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale u vesmíru to není tak jisté" Albert Einstein
24.12.07 - 24.12.08 - Jsem tu rok! 24.12.07 - 24.12.09 - A návdavkem další rok!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník