Tak sem si po pul roce zas udelal cas na nejakou new game a stah sem si novy cod moje hodnoceni- jasny 5/5, pac uz jedicka byla dobra a kdyz se k tomu prida ten rok vylepsovani + ty novy mise tak to je luxus...jinak zapory, ehm zadny to nema
_________________ Tohle fórum jde pomalu a jistě do prde*e....
No jako COD 4, povedená hra, co jí u mě dostalo ještě o třídu výš? Soundtrack od Hanse Zimmera (přes 80 skvělých filmových soundtracků jako např. Piráti z Karibiku, Gladiator, Madagascar, Šifra Mistra Leonarda, Temný Rytíř a mnoho, mnoho dalších, kompletní soupis např. na wikipedii), který se, jako většina soundtracků od něj, povedl (I když sou daleko lepší). Oproti COD 4 MW1 jsem hrozně spokojenej s hrací dobou, COD 4 sem měl do pěti hodin hotový ale s tímhle jsem si zatím dal přes 6 hodin a ještě sem to nedohrál (možná je to taky tím, že to hraju na těžší obtížnost) a navíc jsou tam ještě i normální, nekampaňový mise... Jen mi teda celkem vadí HW nároky, grafiku to nijak zvláštní nemá (občas jsou opravdu nepěkné textury) a sice to hraju na maximální ale po nějaké té hodině+ hraní se to začne trhat, PC přestane zvládat (teda možná to může být i špatným crackem, co já vím?)
Takže to shrnu, super hra s povedeným soundtrackem, dávám 5/5.
Mazec hra, nejvíc mě baví velká různorodost misí. Hrozně jsem se bavil na vrtné plošině . Já k tomu prostě nemám co dodat.
(Myslel jsem, že se domlouvala stupnice hodnocení jako ve škole, takže jsem automaticky hlasoval pro 1/5)
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
(Myslel jsem, že se domlouvala stupnice hodnocení jako ve škole, takže jsem automaticky hlasoval pro 1/5)
Ježiši, tady zase někdo něco nepochopil I když možná něco bylo dohodnutý tak přece vidíš x/5... To tě napadne že maximum je 5, né? A i kdyby, když jde o bodové hodnocení tak se to sand vždy dává od nejlepšímu k nejhoršímu, tedy nejlepší je nahoře... Ale to je jedno, aspoň že si se k tomu přiznal
Ježiši, tady zase někdo něco nepochopil I když možná něco bylo dohodnutý tak přece vidíš x/5... To tě napadne že maximum je 5, né? A i kdyby, když jde o bodové hodnocení tak se to sand vždy dává od nejlepšímu k nejhoršímu, tedy nejlepší je nahoře... Ale to je jedno, aspoň že si se k tomu přiznal
jasný, ale vždy dávám automaticky 1 a až po hlasování jsem zjistil, jak se to má
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Asi před 10 minutami jsem hru dohrál. Hra mě absolutně nadchla. Nemám slov... Jenom co mi vadilo: 1/Bylo přeskakovaní v ději (místa i postavy) 2/ Krátká hra pro jednoho hráče... 3/ možná si na něco ještě zpomenU, ale v téhle chvli jsem okouzlen
Určitě doporučuju všem a ty kteří odsuzují a JEŠTĚ NEHRÁLI, tak ať jdou do p.......
Opravdu nejlepší hra roku 2009, povedla se. Nejvíc mě uchvátila grafika (vše ne max a neseká se )a taková "pravá akce" jako ve filmu. Zápory sem zatím žádné u hry nenašel, ale vypadá to, že ani žádné snad nemá...
Opravdu nejlepší hra roku 2009, povedla se. Nejvíc mě uchvátila grafika (vše ne max a neseká se )a taková "pravá akce" jako ve filmu. Zápory sem zatím žádné u hry nenašel, ale vypadá to, že ani žádné snad nemá...
Nechci tě zklamat , ale zápory to má. Když jsem to před nějakým časem dohrál tak jsem byl opravdu nadšen...Cca před 2 dny jsem si to pustil znovu a už to neni ono. díky zas***** nascriptovani nechci hrát tu samou hru znovu- vždy se stane to samé a tudíž je to NUDA!
Nehrál jsem a ani hrát nebudu, protože od CoD 2 se vůbec nic nezměnilo, pořád se jedná a naskriptovanou habaďůru....
Souhlas souhlas souhlas... Stačili mi 4 první mise... cod je arkáda to je jasný, každopádně aspoň trochu reality tam dát mohli... ja bych to ani nenazval mw2, ale datadisk k prvnímu mw, ta hra nemá jedinej kousíček originality, 100x použitý věci, ale v jinym kabátě. Pokud to někdo nazve hrou roku a řekne, že to nemá skoro žádný chyby tak podle mě asi lže sám sobě... /Nic proti nikomu tady/ )))
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků