Hráli ste? Musím říct že už co vyšlo Demo tak se mi to strašně líbilo a dohrál sem ho tak 6x (je dost krátký) a plná verze je fakt ještě lepší. Na tak krásnou grafiku velmi nízké požadavky, skvěle vypadající bojový systém (ovládání je taky celkem dobré, kombinace levýho, pravýho tlačítka a občas kolečka je myslím vcelku dobré řešení), dobře využitý PhysX (což mi stejně může být celkem jedno jelikož mám ATI )... Ještě nesmím zapomenout dodat že se to dá občas považovat za povedenou Stealth akci.
Drsná hra, chystám si koupit full. Demo mě upoutalo jako třeba u FEARu 2ky nebo u ARMA2. Bohužel je to demo jako každá jiné krátké...
Teď me napadlo - jak se dostanete na závěr dema, jak tam Joker vypustí to hovado - tak jakmile ta kamera směřuje za Batmana, tzn. že se vrací do pozice, odkud hráč vidí Batmana během hry, tak sem si už automaticky nastavil prsty na klávesku, ruku na myš a přemýšlel jsem, jak to monstrum zabít - tak najednou lup a konec dema
Drsná hra, chystám si koupit full. Demo mě upoutalo jako třeba u FEARu 2ky nebo u ARMA2. Bohužel je to demo jako každá jiné krátké...
Teď me napadlo - jak se dostanete na závěr dema, jak tam Joker vypustí to hovado - tak jakmile ta kamera směřuje za Batmana, tzn. že se vrací do pozice, odkud hráč vidí Batmana během hry, tak sem si už automaticky nastavil prsty na klávesku, ruku na myš a přemýšlel jsem, jak to monstrum zabít - tak najednou lup a konec dema
Asi tak, já Demo dohrál minimálně 5x a taky už sem se na to nehorázně těšil
Bombastická hra,už jsem skoro na konci. Ale dál se asi už nehnu :-( :-( :-( Na jednom místě mi to prostě neumožňuje vysunout ten hák klávesou F,vůbec nevím,co s tím,už jsem to přeinstaloval, dal jinej crack a prostě nic :-(
...už jsem to přeinstaloval, dal jinej crack a prostě nic :-(
Tak zkus ještě jinej Co vím tak tohle dělá právě kvůli tomu cracku, mě to teda neudělalo, já si hned stáhl plně funkční... Ale možno to bude něčím jiným....
...už jsem to přeinstaloval, dal jinej crack a prostě nic :-(
Tak zkus ještě jinej Co vím tak tohle dělá právě kvůli tomu cracku, mě to teda neudělalo, já si hned stáhl plně funkční... Ale možno to bude něčím jiným....
To mě teda fakt nenapadá,čím by to asi tak mohlo bejt :-( Hele jestli si vzpomínáš,kde si ten crack sehnal,moh bys mi poslat prosím odkaz na můj mail jsady@seznam.cz? :-)
To mě teda fakt nenapadá,čím by to asi tak mohlo bejt :-( Hele jestli si vzpomínáš,kde si ten crack sehnal,moh bys mi poslat prosím odkaz na můj mail jsady@seznam.cz? :-)
Tak to fakt sorry ale nemám šanci si vzpomenout... Ale jestli budeš mít štěstí tak si vzpomenu a vemu to z PC a pošlu ti to na ten mail a nebo třeba nahraju na uloz.to... Kdyby náhodou tak se později připomeň
Tak to fakt sorry ale nemám šanci si vzpomenout... Ale jestli budeš mít štěstí tak si vzpomenu a vemu to z PC a pošlu ti to na ten mail a nebo třeba nahraju na uloz.to... Kdyby náhodou tak se později připomeň
Ok díky :-) Stejně se teď tam ňák nemůžu přihlásit,někdo mi ho asi hacknul
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník