Nechápu tu tvou druhou větu... Zkus ji napsat správně a srozumitelně. Anketa dost zbytečná, protože to nikdo neví (a ani se to nikdo v budoucnu nedozví).
Registrován: 10 bře 2011, 17:03 Příspěvky: 34 Bydliště: Little Italy
Hm...Je to dost slavná hra...Já bych řekla že bude i trojka....Jestli znáš Gothic 3 tak už je čtverka... A ten Joe? Hm...zajímavé...to se nikdo teď nedozví...ten Leo říkal že s ním nepočítali, to se dozvíme až ve Mafia III (jestli nějaká bude)...ale já bych řekla že ho jen někde daleko odvezli tam ho zmlátili, nechali ho žít a pak odjeli...to je můj názor
_________________ Rectum iter in herba - Přímou cestou do trávy
Jojo!! Souhlasim!!! Udělali schválně otevřenej konec a trojka by na to pak mohla nějakým stylem navazovat, abysme se dozvěděli co se s Joem vlastně doopravdy stalo!!! No je to takovej ten americkej styl, když točej ty jejich filmy s otevřeným koncem, pak čekaj jestli to mělo úspěch a když jo, tak hned vyrukujou s dalším rádoby pokračováním!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 návštevníků