Ahoj, mám hru Mafia 2, dlouho jsem měl problémy jako ostatní, spustím, problikne mi černá obrazovka, ale nějak záhadně jsem to potom ''rozchodil'' a teď po spuštění mi problikne malý rámeček jako logo Mafia ještě na ploše win, pak se mi přímo hra spustí - zobrazí se mi něco o Physx (viz. příloha), potom černá obrazovka a nahoře vpravo loading (jako logo Mafia), pak obrazovka zčerná celá a neděje se vůbec nic... Ví někdo co s tím?
Registrován: 19 bře 2011, 12:43 Příspěvky: 23 Bydliště: Little Italy
A to se ti zobrazí jenom ten Phyx? A pak už ti to dál nejde? Hm...Nevím co by to byl za problém, zkusil si po instalaci restartovat pc?
_________________ 97% teenagerů by brečelo, kdyby viděli Justina Biebera, jak stojí namrakodrapu a chce skočit. Jestli patříš k těm zbylým 3%, co by si vzaly pop-corn a kofolu a řvali "salto", tak si to dej do statusu. :D
samozřejmě, že zkoušel .. dokonce jsem zkoušel i reinstal, physx i directX mám nejnovější, hardware mám taky dobrý - AMD Athlon X4 645, ram 4Gb, RADEON HD 5670
Hm, tak to nevím co by to mohlo způsobit.
_________________ 97% teenagerů by brečelo, kdyby viděli Justina Biebera, jak stojí namrakodrapu a chce skočit. Jestli patříš k těm zbylým 3%, co by si vzaly pop-corn a kofolu a řvali "salto", tak si to dej do statusu. :D
A máš to stažené nebo koupené?
Tak ten nejnovější - běž na nějaké warez fórum, najdi si topic s M2 a najeď si na poslední stránky a nejnovější crack najdeš hned. Ony jsou i rúzné updaty, takže zkus to pohledat nebo se tam někoho zeptej a určitě ti poradí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků