ahoj koupil jsem si new PC na nove hry kdyz jsem dneska naistaloval mafii 2 tak po nejake dobe me to vyhodi ze program prestal pracovat nevi nekdo cim to je ? ta hra se nesekne ani na max vse plus HD jen me mmrzi ze to pada dekuji za rady
Registrován: 13 črc 2011, 10:26 Příspěvky: 19 Bydliště: Bar Axioma
Ach ty Windows...
adrian100 píše:
mas originálnu alebo neoriginálnu verziu?
Ať se tady nikdo nezlobí, že vám tady převychovávám děcka. Ale i kdyby měl illegal, tak se tu určitě najde i někdo, kdo má originál a tenhle problém má taky, přeci jen toto není zrovna standartní chování programu. A přece se tu nebude zakládat sto dalších topiců a všechny zamrznou na otázce legality, když se jedno téma může vyřešit jednou pro vždy a pro všechny.
raven123 píše:
ahoj koupil jsem si new PC na nove hry kdyz jsem dneska naistaloval mafii 2 tak po nejake dobe me to vyhodi ze program prestal pracovat nevi nekdo cim to je ? ta hra se nesekne ani na max vse plus HD jen me mmrzi ze to pada dekuji za rady
Zkoušel jsi reinstall?
_________________ Je lepší umřít mladej a drsnej, než mladej a starej
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků