Registrován: 20 úno 2009, 22:54 Příspěvky: 189 Bydliště: Praha 10
Nevim jestli tohle téma bylo na starym fórum, ale jestli bylo tak lidi a jejich názor se mění. Nakonec jsou tu i myslim nový lidé. Tak jaký je váš nejoblíbenější serial? Můj? To je teď rozhodně StarGate SG1, nevim možná je to trochu podurovňový serial, ale mě se líbí, už ho nesleduju ani v TV ale na netu.
Nevim jestli se to dá říct že je to seriál ale řeknu Band Of Brothers, sice to beru jako film na několik částí, ale jako seriál to běželo... Bratrstvo neohrožených považuju za nejpovedenější a s nejlepší atmosférou z tematiky II.WW, naprosto úžasný...
No většinou je lepší originál ale většina filmů/seriálů má normální CZ dabing ale tam je fakt strašnej. Původní EN dabing je totiž jenom trochu stišenej (a de tam hodně slyšet) a vyřešili to tím že tam dali strašnou ozvěnu aby tam ty původní hlasy nebyly tak slyšet (ale stejně sou). Takže aji v normální místnosti je ozvěna jako někde v chrámu.
Stargate SG1, House MD, Smallville, Friends, Grey's anatomy, MASH, Simpsons, Gilmore girls, X-files, Věřte něvěřte .. tohle bych zařadil do první skupiny a pak druhá Black Books,Mr.Bean,Emergency, O.C.,Everwood,X-files, Lost a pak i třeba nějaky detektivky jsou občas koukatelny... ještě bych možna zmínil wrestling ptz ten taky v podstatě běží jako weekly show takže seríal.. nerad bych na něco zapomněl ale mám pocit že na něco určitě :/ dyztak dopišu
Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
Večerníček pokud ho davaj vubc ho poslednich patnáct et nestíham no smula no
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
No většinou je lepší originál ale většina filmů/seriálů má normální CZ dabing ale tam je fakt strašnej. Původní EN dabing je totiž jenom trochu stišenej (a de tam hodně slyšet) a vyřešili to tím že tam dali strašnou ozvěnu aby tam ty původní hlasy nebyly tak slyšet (ale stejně sou). Takže aji v normální místnosti je ozvěna jako někde v chrámu.
Vážně?Toho jsem si nikdy nevšiml,kde jsi na to přišel?
Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
mam novou telku a pri maximalnim soustredeni je slyset ozvena (odrazenej zvuk od neceho) a prisel jsem na to ze to je technologie prostorovyho zvuku ale pri sledovani si toho nejde vsimnout pak je to tak prirozeni ale dela to dojem zvuku kolem a ta ozvena neni jako ze rekne : Ahoj hoj oj j j ale takovy sramotení
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
Vážně?Toho jsem si nikdy nevšiml,kde jsi na to přišel?
No jestli myslíš že v čern= zmiji je normální dabing tak to máš asi tu novou verzi (má totiž dvě verze a ta stará je strašná). Ale aji tak je to v En dabingu lepší protože už to jak tam Rowan Atkinson mluví je srandovní.
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Nevim jestli se to dá říct že je to seriál ale řeknu Band Of Brothers, sice to beru jako film na několik částí, ale jako seriál to běželo... Bratrstvo neohrožených považuju za nejpovedenější a s nejlepší atmosférou z tematiky II.WW, naprosto úžasný...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků